Effektiv bogføring til virksomheder

Din personlige bogholder

At håndtere bogføring effektivt kan være en udfordring for mange virksomheder. Det kræver præcision, opmærksomhed på detaljer og en dyb forståelse for skatteregler, MOMS, digitale regnskabsværktøjer og meget andet. Det er et ressourcekrævende arbejde, og hos Larsen & Jakobsen ønsker vi at tage hånd om det for dig, så du frigiver tid til din forretnings kerneopgaver.

Et sundt regnskab danner grobund for en sund virksomhed, der kan vækste, og netop dette kan vi hjælpe dig med. Vi varetager bogføringen for mange virksomheder i hele Danmark. Med os som din personlige bogholder undgår du sjusk og fejl i regnskaberne, så der altid er styr på tallene og overblik over økonomien.

Bogføring tilpasset virksomhedens branche og vilkår

I forbindelse med vores bogføringsarbejde sørger vi altid for at tilpasse vores arbejde med udgangspunkt i den enkelte virksomheds branche, ønsker og vækstvilkår. Alle virksomheder har forskellige behov og planer, hvorfor det er nødvendigt med et indgående kendskab til netop din virksomhed, når bogføringsarbejdet skal have størst muligt udbytte.

Vi har stor erfaring med at varetage bogføring for firmaer i mange forskellige brancher, og vi kender derfor til de faldgruber såvel som udviklingsmuligheder, netop du står med. Dertil holder vi os ajour med gældende regler og lovgivning, så dine regnskaber altid lever op til de strengeste krav på området.

Vores tilgang til bogholderi integrerer dybdegående analyse og tilpassede rapporteringssystemer, hvilket muliggør en mere effektiv forvaltning af dine økonomiske ressourcer, der bidrager til din virksomheds langsigtede succes. Vores revisor tilbyder desuden også hjælp til årsregnskab og meget mere.

Kontakt os og få en uforpligtende samtale

For at finde ud af, om vi er et godt match for dig og din virksomhed, tilbyder vi alle nye kunder et gratis og uforpligtende møde, hvor du får lov til at sætte dagsordenen. Her kan vi fortælle dig mere om de muligheder, du har, når du overlader bogføringen hos os. Kontakt os i dag og book en tid til en samtale.

Kontakt Larsen & Jakobsen allerede i dag for revisionshjælp

Vi glæder os til at høre mere om dig og din virksomhed.

Kontakt os gerne via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Adresse

Larsen & Jakobsen ApS

CVR-nummer: 31766362

Vesterbrotorv 10, 1 sal

8000 Aarhus C

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8:00–16:00

Fredag: 8:00–15:00
Lørdag – søndag: lukket

Kontakt os

Telefon:

Hovednummer: +45 2530 1919
Direkte Lars: +45 2617 7958
Direkte Trine: +45 2892 3383

Mail:

Kontakt mail: kontakt@loj.dk
Lars mail: lars@loj.dk
Trine mail: trine@loj.dk

​Larsen & Jakobsen ApS

​Vi har en stor forståelse for, at mennesker og virksomheder er forskellige og behovet for rådgivning, som er brancheorienteret og værdiskabende, kræver indgående kendskab til dig, din familie og din forretning.