Få styr på dit årsregnskab med vores hjælp

Hjælp til regnskaber for virksomheder

Årsregnskabet er ikke bare et lovkrav – det er en god mulighed for at skabe overblik over din virksomheds økonomi og samtidig se fremad og lægge en strategi for en sund vækst. Men med omfattende regler og lovgivning på området, kan det være et ressourcekrævende arbejde at udforme et korrekt årsregnskab, og mange store som små virksomheder opsøger derfor ekstern hjælp til at klare arbejdet – og det kan vi netop hjælpe dig med her hos Larsen & Jakobsen.

​Vi kan bidrage med en dyb brancheforståelse og tilpassede løsninger, der møder netop din virksomheds unikke behov. Vores revisionsfirma holder til centralt i Aarhus, men vi laver årsregnskaber for kunder i og omkring hele byen, eksempelvis for virksomheder med adresse i Risskov, Højbjerg og lignende. Vi tilbyder også at hjælpe med årsregnskaber for kunder i resten af landet. Kontakt os og hør nærmere omkring dette.

Professionel håndtering af årsregnskaber

Når det kommer til at navigere i de komplekse krav til årsregnskaber, er det essentielt med en partner, der ikke kun har den nødvendige ekspertise, men som også forstår din virksomheds unikke udfordringer og muligheder. Vi tilbyder derfor udarbejdelse af årsregnskab med henblik på at styrke din virksomheds økonomiske sundhed og understøtte langsigtet vækst. Vi holder os løbende ajour med ændrede lov- og skatteforhold for at kunne sikre, at dit regnskab ikke alene stemmer, men også er optimeret til at udnytte potentielle fordele.

Vi ved, at tillid og gennemsigtighed er nøglen til et frugtbart samarbejde. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at identificere og implementere de mest effektive strategier, der adresserer specifikke behov og mål. Vores ekspertise omfatter en bred vifte af brancher, hvilket giver os mulighed for at tilbyde perspektiver og løsninger, som passer til netop din virksomhed.

Kontakt os og hør mere om vores regnskabsassistance

Hvis du vil høre mere om vores ydelser inden for regnskabsassistance, herunder udarbejdelse og indberetning af årsregnskab, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde en gratis uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan drøfte, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Kontakt Larsen & Jakobsen allerede i dag for revisionshjælp

Vi glæder os til at høre mere om dig og din virksomhed.

Kontakt os gerne via formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Firmainformation

Adresse

Larsen & Jakobsen ApS

CVR-nummer: 31766362

Vesterbrotorv 10, 1 sal

8000 Aarhus C

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8:00–16:00

Fredag: 8:00–15:00
Lørdag – søndag: lukket

Kontakt os

Telefon:

Hovednummer: +45 2530 1919
Direkte Lars: +45 2617 7958
Direkte Trine: +45 2892 3383

Mail:

Kontakt mail: kontakt@loj.dk
Lars mail: lars@loj.dk
Trine mail: trine@loj.dk

​Larsen & Jakobsen ApS

​Vi har en stor forståelse for, at mennesker og virksomheder er forskellige og behovet for rådgivning, som er brancheorienteret og værdiskabende, kræver indgående kendskab til dig, din familie og din forretning.